La Marzocco GS3 er summen af næsten 100 års innovation indenfor espressomaskiner. La Marzoccos professionelle maskiner bruges i caféer i hele verden. Når du ejer en GS3, ejer du et stykke historie og noget, som du kan give videre til næste generation. GS3 er udviklet til at være modstandsdygtig overfor dagligdagens slitage, og vil være din trofaste ledsager i mange år fremover.
Udviklet udfra en professionel maskine
La Marzoccos ejere ønskede at skabe den ideelle hjemmemaskine med kvalitetskomponenter fra de professionelle maskiner. Espressomaskinen skulle kunne leve op til forventningerne til selv den mest dedikerede hjemmebarista.
Med La Marzocco GS3 får du en espressomaskine fra allerhøjeste hylde. GS3 er kompromisløs professionel espressomaskine til hjemmet, der yder top-performance, som man kender det fra de bedste kommercielle espressomaskiner. Maskinen er håndbygget på fabrikken i Firenze og kommer med termisk stabilitetssystem, opvarmningssystem, digital PID-kontrol, “mættede” grupper, 2 kedler (1,5 liter kaffe-kedel, 3,5 liter damp-kedel) og et digitalt display.
Maskinen er bygget i kvalitetsmaterialer og har et tidløst, ikonisk design, så du får en maskine, du kommer til at brygge på i mange år – selv i pressede situationer, som maskinen let håndterer. Til sidst kan vandets temperatur let indstilles, således det passer til den enkelte bønne/opskrift og dine egen præferencer. Du kan selv vælge imellem fast vandtilslutning eller løbende påfyldning. Ved fast vandtilslutning skal et kalkfilter tilkobles og rettidigt, løbende udskiftes.
Ved påfyldning bør du bruge kildevand eller vand fra filterkande som BWT, Brita, PEAK eller lign.
Espressomaskinen kommer i to udgaver; AV (Auto-volumetrisk) og MP (Manuel padle).
AV
Giver dig “volumetrisk kontrol”, hvilket betyder at maskinen kan indstilles til at levere den samme præcise volumen gang efter gang. Det giver stor fleksibilitet, men samtidigt et enkelt og ensartet resultat hver gang.
MP
Udstyrer maskinen med en såkaldt “padle”, der giver mulighed for at arbejde med trykprofilering igennem brygning af kaffen. Ved at skubbe på denne padle, opnår du fuld kontrol og kan justere pumpetrykket i forskellige faser af brygningen.